diumenge, 21 de setembre de 2014

Tutorial Coca de Sant Joan de crema i pinyons en miniatura


Tot i que ja no és època, us deixo un tutorial que he fet sobre com fer una coca de Sant Joan. Espero que us sigui útil!

1. Agafem un color torrat claret i l'amasem per a que quedi tou i manejable.



2. El tallem en forma de rectangle (o modelem la forma que volguem). El gruix és aproximadament de 0,5 cm.



3. Li fem textura als laterals amb una agulla.



4. Ara li donem textura a la part de dalt amb un raspall de dents.



5. Marquem el camí per on volem que vagi la crema.



6. Fem un "xurro" prim amb el color groc barrejant un poquet de fimo de color transparent.



7. Possem la crema amb l'ajuda de l'agulla per els camins marcats.



8. No hem de sobre - possar la crema en els camins, fixeu-vos en la foto com ho faig jo.



9. Possar les cireres. Estan fetes amb fimo granate i una mica de transparent.



10. Per als pinyons agafem fimo blanc i fem un "xurro", anem trencat trossets molt petits amb l'agulla i els col·loquem.



11. Possem al forn amb el temps segons el fabricant del fimo.



12. Li donem una capa de laca d'ungles i la deixem secar.



2 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...